+381 63 78 00 413 :: +381 61 20 35 009 menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Bačka Palanka

Trubači Bačka Palanka

Trubači Bačka Palanka – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Bačke Palanke  – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Bačka Palanka –  Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz  Bačke Palanke –  Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Bačka Palanka Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Bačke Palanke je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Bačka Palanka Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

O Bačkoj Palanci

Bačka Palanka (srpski na ćirilici: Бачка Паланка; slovački: Báčska Palanka; mađarski: Bácspalánka; njemački: Plankenburg) je grad u Srbiji, odnosno Vojvodini, koji se nalazi na lijevoj obali Dunava, na 45.15° North, 19.24° East. Prema popisu iz 2002. godine grad je imao 29.449 stanovnika, a opština Bačka Palanka 60.966 stanovnika.

Bačkopalanačka opština zahvata prostranu površinu jugozapadne Bačke sa dvanaest naselja. Pored toga, njoj pripadaju i dva manja naselja u Sremu, što znači da Dunav, koji čini granicu između Bačke i Srema preseca opštinsku teritoriju.

Pored leve, bačke obale Dunava, na području opštine, prostire se 0,5 – 2 kilometra široka niska ritska površina, ugrožena visokim vodama Dunava. Zbog toga na samoj obali nema izgrađenih naselja. Najbliža Dunavu je Bačka Palanka.

Periferni južni delovi grada udaljeni su od reke 500 m. Jedino malo sremsko naselje Neštin leži neposredno uz desnu dunavsku obalu. Iz navedenih razloga, na području opštine nije izgrađeno ni jedno rečno pristanište, tako da Dunav, iako velika međunarodna plovna reka, u saobraćajnom pogledu za opštinu nema većeg značaja.

Opštinskom teritorijom trasirana su i dva plovna kanala Hidrosistema Dunav-Tisa-Dunav. Čitavom širinom opštinsko područje preseca kanal Bački Petrovac-Karavukovo, pravcem istok – zapad, a manji severoistočni deo kod Despotova preseca kanal Novi Sad-Savino Selo pravcem sever-jug.

Pomenimo još da pored Mladenova, uz jugozaadno ivično područje opštine teče kanalisana bačka rečica Mostonga.

Izvor dela teksta: Wikipedia

x Close

facebook trubaci

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Call Now Button