+381 63 78 00 413 :: +381 61 20 35 009 menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Zrenjanin

Trubači Zrenjanin

Trubači Zrenjanin  – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Zrenjanina  – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Zrenjanin –  Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz  Zrenjanina –  Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Zrenjanin Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Zrenjanina je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Zrenjanin Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

 

O Zrenjaninu

Zrenjanin (do 1935. Veliki Bečkerek, 1935–46. Petrovgrad; rum. Becicherecu Mare [ˈbet͡ʃʲkereku ˈmare], mađ. Nagybecskerek [ˈnɒɟbɛt͡ʃkɛrɛk], njem. Großbetschkerek [ˈɡʁoːsˌbɛtʃkəʁɛk]), najveći grad u srpskom dijelu Banata, Vojvodina.

Administrativni je centar Srednjobanatskog okruga, kao i istoimene opštine. Godine 2002. grad je imao 79.773, dok je opština imala 132.051 stanovnika.

Zrenjanin je najveći grad u Banatu i treći najveći grad Vojvodine (iza Novog Sada i Subotice).

Zrenjanin se spominje 1326. godine kao selo podignuto na tri ostrva reke Begej. Kasnije je bila podignuta i tvrđava, a mesto su naselili Srbi, Nemci, Rumuni, Italijani, Francuzi, čak i Španci („Nova Barselona“). Veliki Bečkerek (Nagybecskerek), stari naziv mesta, postao je trgovište 1769. godine. Grad je 1807. doživeo katastrofalni požar.

Od 1935. godine grad se naziva Petrovgrad, a od 1946. godine – Zrenjanin, po narodnom heroju Žarku Zrenjaninu Uči. U drugom svetskom ratu s područja Zrenjanina je sedam narodnih heroja poginulo u borbi, a oko 10.000 stanovnika bilo je u logorima i zatvorima, od čega je 2.500 streljano.

Izvor dela teksta: Wikipedia

x Close

facebook trubaci

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Call Now Button