+381 63 78 00 413 :: +381 61 20 35 009 menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Kraljevo 063 78 00 413

Trubači Kraljevo

Trubači Kraljevo – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Kraljeva – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Kraljevo –  Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz Kraljeva – Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Kraljevo Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Kraljeva je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Kraljevo Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

 

O Kraljevu

Kraljevo je grad u Srbiji u Raškom okrugu. Prema popisu iz 2011. bilo je 63030 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 57926 stanovnika).

Kraljevo se nalazi na trima rekama: Ibar, Zapadna Morava i Ribnica. Opština ima 124.554 stanovnika. Gradsko područje Kraljeva čini naselje Kraljevo i još sledeća naselja: Tavnik , Adrani, Čibukovac, Grdica, Jarčujak, Konarevo, Mataruge, Mataruška Banja, Metikoš, Ratina, Ribnica, Vitanovac, Vrba, Zaklopača i Žiča

Gradski grb se sastoji od sedam kruna, što simbolizuje krunisanje sedam kraljeva u Manastiru Žiča, koji se nalazi na 5 -{km}- od centra grada. Kraljevo je administrativni, privredni, sportski i kulturni centar uže Srbije. Takođe i raskrsnica važnih magistralnih pravaca.

Grad Kraljevo ima 63.030 stanovnika, a šire opštinsko područje oma 124.554. Nalazi se u centralnom delu Srbije, na 43°43′ sgš i 20°41′ šgd, na ušću Ibra u Moravu, u kotlini između pitomih šumadijskih i surovijih starovlaških i kopaoničkih planinskih masiva, na nadmorskoj visini od prosečnih 206 metara.

Geografsku osobenost Kraljeva upotpunjuju i delovi rečnih tokova Ibra i Zapadne Morave sa pritokama. Kraljevački deo Zapane Morave ima blage padine ispresecane potocima i rečicama, koje su u višim delovima obrasle listopadnom šumom, a u nižim su zasađeni voćnjaci i vinogradi.

Pored same reke prostiru se vodoplavne, plodne ravnice pogodne za gajenje poljoprivrednoh kultura. Najveća pritoka Zapadne Morave je reka Gruža. Reka Ibar se odlikuje bukovima i slapovima, velikim brojem pritoka i bogatim ribljim fondom.

Atraktivnost Ibarske klisure, čije su padine strme, često ogoljene i rasečene sporednim potočnim i rečnim klisurama, ogleda se, pre svega, u krivudavom toku reke. Najveće desne pritoke Ibra su Gvozdačka reka i Maglasica, a sa leve u Ibar utiču Studenica, Dubočica, Pivnica i Lopatnica.

Izvor dela teksta: Wikipedia

x Close

facebook trubaci

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Call Now Button