+381 63 78 00 413 :: +381 61 20 35 009 menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Kladovo 063 78 00 413

Trubači Kladovo

Trubači Kladovo – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Kladova  – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Kladovo –  Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz  Kladova  –  Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Kladovo Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Kladova je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Kladovo  Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

 

O Kladovu

Kladovo je gradsko naselje u opštini Kladovo u Borskom okrugu u Srbiji. Prema popisu iz 2002. bilo je 9142 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 9626 stanovnika).

Kladovo je u ranijim vekovima bio utvrđeni grad, čiji ostaci se nalaze neposredno pre ulaska u savremeni grad idući Đerdapskom magistralom u pravcu od Donjeg Milanovca ka Kladovu.

Kladovo je u doba SFRJ posedovalo veliko brodogradilište, koje je od uvođenja sankcija SB Ujedinjenih nacija stagniralo. U Kladovu se nalazi i upravna zgrada hidrosistema „Đerdap“, kao i carinarnica, novi moderan dom zdravlja, sportska hala „Jezero“ i hotel „Đerdap“.

U naselju Kladovo živi 7375 punoletnih stanovnika, a prosečna starost stanovništva iznosi 38,2 godina (37,0 kod muškaraca i 39,3 kod žena). U naselju ima 3155 domaćinstava, a prosečan broj članova po domaćinstvu je 2,90.

Ovo naselje je u uglavnom naseljeno Srbima (prema popisu iz 2002. godine).

Izvor dela teksta: Wikipedia

 

 

x Close

facebook trubaci

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Call Now Button