+381 63 78 00 413 :: +381 61 20 35 009 menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Lazarevac 063 78 00 413

Trubači Lazarevac

Trubači Lazarevac – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Lazarevca  – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Lazarevac –  Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz Lazarevca –  Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Lazarevac Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Lazarevca je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Lazarevac  Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

O Lazarevcu

Lazarevac je gradsko naselje i sedište gradske opštine Lazarevac u gradu Beogradu. Prema popisu iz 2002. bilo je 23.600 stanovnika (62.000 u opštini).

Lazarevac leži u živopisnom delu Šumadijske Kolubare, u neposrednoj blizini reke Kolubare, na nadmorskoj visini 157m. Šumadijska Kolubara nagnuta je prema reci Kolubari, po kojoj je i dobila svoje ime. Severozapadna strana kolubarske ravni, na kojoj leži Lazarevac, je ravničarska, a jugoistočna je brdovita i pretežno voćarska.

U doba oticanja ploicenskog jezera, u oblasti današnje Šumadijske Kolubare, postale su na jezerskom dnu tri veće doline: dolina Turije, Peštana i treća najveća dolina Onjega, koja je sastavni deo doline Ljiga. Njihov poprečni pravac pružanja je sa istoka ka zapadu. U jednoj od tih dolina podignut je Lazarevac. Nešto dalje od njega uzdižu se, jugoistočno i istočno planine Rudnik, Kosmaj, Venčac i Bukulja, zbog kojih Lazarevac ima vrlo prijatnu umereno kontinentalnu klimu. Nagle toplotne promene su retke, a žarka leta ublažava biljni pokrivač. Najveće su hladnoće u drugoj polovini zime. Najniže temperature do -28 c, javljaju se u drugoj polovini januara i februara. Od vetrova u ovoj oblasti preovlađuju severno-istočni vetrovi. U početku proleća obično duva jugo koji često nanosi štete voću, jer se javlja u vreme cvetanja voćnjaka. Glavne reke i rečice ove oblasti su: Kolubara, Onjeg, Ljig, Peštan, Turija, Beljanica i Lukavica.

Izvor dela teksta: Wikipedia

 

x Close

facebook trubaci

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Call Now Button