Trubači Paraćin

Trubači Paraćin 063 78 00 413

Trubači Paraćin

Trubači Paraćin – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Paraćina – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Paraćin – Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz Paraćina – Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Paraćin Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Paraćina je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Paraćin Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

 

O Paraćinu

Paraćin je gradsko naselje u opštini Paraćin u Pomoravskom okrugu. Prema popisu iz 2011. bilo je 25104 stanovnika. U gradu je nekada pre Drugog svetskog rata radila tekstilna fabrika Vlada Teokarević, a danas su najpoznatiji industrijski kombinati Srpska fabrika stakla i industrija konditorskih proizvoda Paraćinka.

Ovde se nalaze Biblioteka Dr Vićentije Rakić, Železnička stanica Paraćin, Zapis Milenkovića lipa (Paraćin), Zapis Adakalska lipa (Paraćin).

Svetolik Dragačevac, sreski načelnik iz Paraćina u penziji, je 25. marta 1941. napisao pismo Adolfu Hitleru na koje je dobio odgovor, ali je deportovan u logor Mathauzen gde je i umro.[1] Ovde je sahranjen heroj Života Đurić.

U zavičajnom muzeju u Paraćinu čuvaju se fosilni ostaci moravskog krokodila koji je pre 16 miliona godina živeo u srpskom jezeru.[2]

Prema legendi, Paraćin je mesto porekla Vasine torte koja je tu nastala početkom 20. veka.[3][4]

Paraćinci su poznati pod nadimkom džigerani kojeg nose zbog događaja prilikom koga su hteli da ugoste srpskog Knjaza Miloša džigericom kao specijalitetom, a on uvređen rekao „Džigerico i ti li si meso, paraćinci i vi li ste ljudi?”[5]

Ovde se nalaze Zapis lipa kod crkve (Paraćin), Zapis lipa kod škole (Paraćin), Zapis klen Svete Nedelje (Paraćin van varoš) i Zapis Radivojevića hrast (Paraćin van varoš).

Izvor dela teksta: Wikipedia

Trubači Paraćin
Scroll to top
error: Content is protected !!
Call Now Button