+381 63 78 00 413 :: +381 61 20 35 009 menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Velika Plana 063 78 00 413

Trubači Velika Plana

Trubači Velika Plana – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Trubači za svadbe iz Velike Plane – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Velika Plana – Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz Velike Plane – Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Velika Plana Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubačkog orkestara iz Velike Plane je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Velika Plana Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

O Velikoj Plani

Velika Plana je gradsko naselje u Srbiji u opštini Velika Plana u Podunavskom okrugu. Prema popisu iz 2002. bilo je 16210 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 17197 stanovnika).

Velika Plana je starije naselje. Pominje se u vreme Austrijske Srbije kao naseljeno mesto pod imenom Plana. Ranije je ovo naselje bilo i Selištu, pored Morave, odakle su se premestili na današnje mesto zbog stalnih poplava i pomerenja Moravskog korita. Staro groblje iz doba kada je Plana bila u Selištu, pored Morave, locirano je u Gloži. Tu se nalaze spomenici iz 1761. i 1764. godine. U Bukovici su se iskopavali prstenje i kosti, a ima tragova od zidina. I ovde ima tragova od starog groblja. U ataru Velike Plane je i manastir Koporin, za koji narod misli da ga je podigao despot Đurađ, mada istorijska nauka smatra da je to učinio Despot Stefan, koji je najverovatnije tu i sahranjen (a i ktitorski natpis je takav).

Godine 1732. pominje se u Plani knez Dmitar, tada je selo imalo 26 domova (hlebov). Godine 1818. Plana je imala 98 a 1822. g. 111 kuća. Godine 1846. u Plani je bilo 182 kuće, a po popisu iz 1921. g. Plana je imala 995 kuća sa 5107 stanovnika. Iz crne Gore su preci Tatinaca (Stefanovića) i Mijatovića (Slavnića, Radosavljevića, Radojkovića i Petronijevića). Od Sjenice su Despotovići, sa Kosova su došli Nedeljkovići, Šulkići, Jeremići (danas raznim prezimenima), zatim ima u znatnom broju doseljenika od Vidina, iz Poletkovca, iz krajinske Koprivnice, od Paraćina, iz okoline Kruševca. itd. (podaci krajem 1921. godine)

Izvor dela teksta: Wikipedia

x Close

facebook trubaci

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Call Now Button