Trubači Osijek

Trubači Osijek – Hrvatska +381 63 78 00 413

Trubači Osijek – Hrvatska

Trubači Osijek – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Bavimo se organizovanjem Trubača za svatove, ili bilo koju drugu priliku, i bilo koju vrstu slavlja po povoljnoj cijeni, jer je uvek je najpovoljnija varijanta zakazati lokalne Trubače .

Trubači iz Osijeka su u saradnji sa nama, ali pored njih mogući su angžmani Trubačhih bendova iz Srbije.

Trubači za svadbe iz Osijeka – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Osijek  – Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz Osijeka – Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Osijek Cijena

ŠTO SE TIČE CIJENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cijena angažmana trubačkog orkestara iz Osijeka je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cijena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Osijek Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

O Osijeku

Osijek je grad u Hrvatskoj u Osječko-baranjskoj županiji. Prema prvim rezultatima popisa iz 2011. u gradu je živilo 107.784 stanovnika, a u samom naselju je živilo 83.496 stanovnika. Osijek je smješten u podunavskoj ravnici na desnoj obali rijeke Drave 22 km od ušća u Dunav i kao najveći grad u istočnom dijelu Hrvatske predstavlja industrijsko, upravno, sudsko i financijsko sjedište Slavonije.

Izvor dela teksta: Wikipedia

Trubači Osijek
Scroll to top
error: Content is protected !!
Call Now Button