Trubači Rijeka

Trubači Rijeka – Hrvatska +381 63 78 00 413

Trubači Rijeka – Hrvatska

Trubači Rijeka – tim kvalitetnih i profesionalnih muzičara sa velikim iskustvom.

Bavimo se organizovanjem Trubača za svatove, ili bilo koju drugu priliku, i bilo koju vrstu slavlja po povoljnoj cijeni, jer je uvek je najpovoljnija varijanta zakazati lokalne Trubače .

Trubači iz Rijeke su u saradnji sa nama, ali pored njih mogući su angžmani Trubačhih bendova iz Srbije.

Trubači za svadbe iz Rijeke – kvalitetna muzika jedan od najbitnijih faktora za dobro raspoloženje i fantastičnu atmosferu. Svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom svojim trudom i maksimalnim zalaganjem  potrudićemo se da Vaše  veselje učinimo nezaboravnim,

Trubački orkestar Rijeka  – Trubački orkestar koji u svom sastavu  ima vrhunske muzičare. Svaki od njih poseduje ogromno  iskustvo, i energiju  u želji da Vaše veselje učini što lepšim i zabavnijim uvek ulažu svoj maksimum.

Trubači za svadbe iz Rijeke – Trubački orkestar koji možete angažovati za Vaša slavja: Svadbe, rodjendane, mature, krštenja i ostala Vama bitna slavlja i veselja ,eventualno nekog  koncerta  ili nekog festivala.

Trubači Vama  stoje  na raspolaganju, dovoljno je samo da pozovete , i pravovremeno zakažete Vas termin, a sve ostalo je na nama. Provod je zagarantovan!!!

Trubači Rijeka Cijena

ŠTO SE TIČE CIJENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cijena angažmana trubačkog orkestara iz Rijeke je veoma povoljna .

Uvek postoji mogućnost da angažujete i kvalitetne trubačke orkestre , pobednike u Guči, ali cijena angažmana takvih trubačkih orkestra je veoma velika.

Trubači Rijeka Kontakt

Tel:

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

Email:

menadzer.trubaca@gmail.com

O Rijeci :

Rijeka (lokalno Reka i Rika, tal. Fiume [ˈfjume]), grad i najveća luka u Hrvatskoj, sjedište Primorsko-goranske županije; 127 498 st. (2011).

Grad Rijeka s okolicom (bivša općina Rijeka – Kastav, Viškovo, Grobnik, Kostrena, Bakar) ima preko 250.000 stanovnika. Grad se još u 19. stoljeću zbog svog idealnog geografskog položaja i dubine mora u Kvarnerskom zaljevu, razvio u jednu od najvećih srednjoeuropskih luka i moćno industrijsko središte. Rijeka je bila značajna i kao jedno od najvažnjih finacijskih središta bivše Jugoslavije. Početkom devedesetih dolazi do propasti industrije i naglog smanjenja lučkog prometa pa se u novom mileniju Rijeka počinje okretati razvoju turizma i uslužnog sektora.

Izvor dela teksta: Wikipedia

Trubači Rijeka
Scroll to top
error: Content is protected !!
Call Now Button